Hög service

Med våra skräddarsydda lösningar av kaffe, frukt, vatten, läsk m.m. kan vi tillgodose såväl ensam-företagaren som stora företag. Vårt motto är att hålla en hög service och kvalitet på både produkter och tjänster.

Miljöhjältar

Miljöfrågor berör oss alla. Vi ser lagar och andra krav som vår utgångspunkt, men nöjer oss inte med att bara uppfylla dessa. Vi vill vara ännu bättre och verkar därför aktivt för att informera våra kunder om de olika miljöanpassade alternativ som finns när de använder våra produkter.

Johan Larsson

Jag är en av delägarna och jag är den som är arbetsplatsansvarig. Jag är en hjälpande hand för alla grupperna på arbetsplatsen. Jag har ett stort kaffekunnande och brinner för att våra kunder blir servade den bästa koppen kaffe varje gång ur våra maskiner.

Min favoritkopp är en dubbel espresso.Telefon: 0500 - 489003
E-post: johan@five-dayweek.se

Ulf Dahlberg

Det är jag som är försäljningsansvarig på Five Day Week. Att få besöka olika arbetsplatser och ta fram de bästa kaffelösningarna är något som sporrar mig dagligen i mitt arbete. Eftersom en av mina stora laster i livet är att fika, så vet jag hur viktigt det är att kaffet smakar bra både på jobbet och hemma. Sedan är det ju aldrig fel med en god bulle eller kaka därtill.

Min favoritkopp är en enkel espresso.Telefon: 0500 - 489003
E-post: ulf@five-dayweek.se

Marie-Louise Jonsson

Jag är en glad tjej som är kundvärd på Five Day Week.

Extra viktigt är att våra kunder är 100% nöjda.

Min favorit är en god kopp choklad.Telefon: 0500 - 489003
E-post: kundvardar@five-dayweek.se

Anneli Johansson

Jag är en glad tjej som har hand om servicegruppen som ser till att kunden får service och leveranser när de har beställt.

Min favoritkopp är en vanlig svart kopp kaffe.Telefon: 0500 - 489003
E-post: kundvardar@five-dayweek.se

Jolanta Rumsiene

Jag är en mycket noggrann tjej som är ekonomiansvarig på Five Day Week. Jag hjälper er som kund om ni har några administrativa frågor.

Ni träffar mig på vårt kontor där jag gärna avsmakar min favoritkopp som är en vanlig kopp kaffe med mjölk.Telefon: 0500 - 489003
E-post: kontor@five-dayweek.se

Facebook

Mejla Oss